Workshop Zicht op Groei, 23 juni 2016

Inspiration Thursday

Workshop Zicht op groei door Rogier Tan en Eva Versteeg

Eva en Rogier nemen je tijdens de workshop mee de natuur in bij de Haarlemmerhout. Zij gebruiken de natuur als leermeester. Waar ligt je focus? En wat moet je laten om te groeien?

Rogier Tan begeleidt je spelenderwijs bij het verleggen van grenzen. Tijdens zijn Outdoor Coaching ervaar je welke veranderingen mogelijk zijn. Op welk gebied in jouw leven verlang jij verandering? Welke keuzes maak je bewust, voor jezelf? Je bent een ervaring rijker als je dit op een prettige manier bewust mag worden, zodat je nieuwe keuzes gaat maken. Lees meer over Outdoor Coaching op www.rogiertan.com

Eva Versteeg van Groene Veters geeft groepstrainingen, workshops en team coaching in de natuur. Je bent tijdens deze trainingen de gehele dag buiten waarbij de natuur gebruikt wordt als spiegel voor je onderneming en voor jou als persoon. Buiten ervaar je letterlijk ruimte en genoeg inspiratie en input voor je proces. Groene Veters helpt je om de volgende stap te maken en helderheid te krijgen. www.groeneveters.nl.

Eva Versteeg en Rogier Tan geven inzicht in de groeimogelijkheden van jouw bedrijf.