Rube van Tienen

Training ‘Pitchen voor Publiek’

door Rube van Tiene

Jij als ondernemer hebt een uniek prijswinnend verhaal. Vraag jij jezelf af: “hoe komt mijn verhaal over bij mijn publiek?” Als je maximaal 3 minuten de tijd krijgt om jouw verhaal over te brengen zijn jouw eerste indruk én overtuigingskracht nog belangrijker. Een slechte presentatie is een cadeautje voor je concurrent.

Tijdens de training “Pitchen voor Publiek” ga je in een theaterzaal met 150 stoelen aan de slag met het verbeteren en krachtig presenteren van jouw verhaal. In een theaterzaal ervaar je hoe het werkelijk is om voor ‘publiek’ te staan, een microfoon te gebruiken en als je wilt jezelf terug te zien op video.

Deze training heeft als doel dat je het publiek overtuigt dat ze voor jou kiezen en voor niemand anders. Het winnen van awards en publieksprijzen komt dan binnen jouw bereik.

Rube van Tienen verzorgt deze pitch training. Op 16-jarige leeftijd werd hij tweevoudig Nederlands Kampioen Goochelen. Rube gaf zowel korte als lange presentaties op televisie, evenementen en voor een zakelijk publiek.

In 2015 richtte hij PresentatiePro op om zijn kennis en ervaring te delen. In januari 2017 staat hij voor TEDx Utrecht. Wanneer sta jij voor een groot publiek en win jij een ‘grote’ prijs?

===

Max. 8 deelnemers = veel persoonlijke aandacht
Datum en tijd: donderdag 17 november 2017 van 14.00 tot 18.00 uur
Investering: € 140 excl. BTW, per deelnemer
Locatie: Theaterzaal Pier-K Nieuw-Vennep, Harmonieplein 2, 2151 AL Nieuw-Vennep