Rogier Tan Outdoor coach

Over de Outdoor Coach

Elke stap die we als mens zetten, wordt ondersteund door krachten uit de natuur. Vandaar dat ik bij voorkeur coach in de natuur, ’outdoor’. In verbinding met deze krachten. Je bent een ervaring rijker als je dit op een prettige manier bewust mag worden. Deze bewustwording maakt dat elke ademhaling, beweging of woord energie geeft aan jouw zijn en je keuzes geeft. Jouw bewust zijn.

Ik geloof dat we onze energie zelf kunnen reguleren. Ga maar eens na wat een diepe zucht met je doet. Of als je een sprintje trekt. Of als iemand tegen je zegt: “ik vind je lief”. Het heeft allemaal effect op jou. En hoe ga je ermee om? Hoe laat je het voor jou werken? Waar wordt jij gelukkiger van? Welke keuzes maak jij bewust voor jezelf?
 Met welke energie je ook leeft, wat je ook ervaart, het komt bij je ‘binnen’. Het laat zich zien.

Mijn motto is ‘Je weet meer dan je denkt’. Ik doe veel met gevoel en alles met energie. Ben jij bereid verder te kijken dan wat je denkt? Om je bewust zijn te ervaren? En vandaar uit (nieuwe) keuzes te maken? Dan zie ik kansen om samen met jou antwoorden te vinden op jouw vragen. Bel me gerust op 06 11647106.

outdoor coaching ervaren …