Rogier Tan Outdoor coach

Over Rogier Tan

Mijn lijfspreuk is ‘je weet meer dan je denkt‘.

Het denken is beperkt, zodra je op je ‘weten’ afgaat ontstaan er kansen die je niet voor mogelijk hield. Zo werk ik met de seizoenen mee en ontstaat er natuurlijke groei in mijn bedrijf en, dat is mijn wens voor de toekomst, in de samenleving.

Outdoor Coaching is mijn hoofdactiviteit. Al mijn activiteiten staan in het teken van voeding: ik voed het lichaam, de geest en de ziel. Dat heb ik nooit zo bedacht, het is ontstaan.

Appel van opa” is één van mijn andere bedrijven, ik snoei fruitbomen, pers sap van appels uit de regio en deel mijn kennis over fruitbomen. De naam Appel van opa verwijst naar mijn overleden vriend Peter, die wilde dat zijn kleinzoon ook kan proeven van de pure smaak van oude appelrassen.

Rogier Tan is Pommelier, sommelier voor fruitsappen!

Overvloed

Ik had een drang om naar buiten te gaan, naar het strand, het bos, de landgoederen. Daar krijg ik energie, en ideeën. Mijn hobby was al langer het snoeien van fruitbomen. Ik merkte dat veel fruit niet geoogst werd en lag te rotten. Wat een overvloed, dacht ik, wat is er mogelijk? Vanuit die vraag belde ik aan bij een landgoedeigenaar om te vragen of ik wat met zijn fruit mocht doen en zo startte het merk Appel van Opa

Natuurlijke groei

Mijn hart gaat sneller kloppen bij het idee van zorgen voor elkaar. Ik weet inmiddels dat ik eerst moet zorgen voor mezelf, door veel buiten te zijn. Voor anderen zorg ik met mijn coaching in de natuur en voor de aarde zorg ik door fruitbomen te planten. Mijn bedrijven groeien op een natuurlijke manier en Appel van Opa profiteert van de toenemende interesse voor biologische en streekprodukten.

Beweging, dingen mogelijk maken en natuurlijke groei, het is Rogier Tan ten voeten uit.