Freediving, Workshop, Mind, mindset

Duik in de mind

Workshop Duik in de mind

Dutch Freediving Association, 3 september 2017 in Zoelen

Zijn ‘geen adem’ en ‘zijn met wat is’ ook voor jou essentiële mindset ingrediënten voor een freedive? Tijdens de workshop ‘duik in de mind’ gaan we spelen met mindset.

Hoe bereid jij je voor op een duik? Wat kan je nog toevoegen? Hoe zou het zijn als jij totaal ontspannen, volledig vertrouwend op jezelf en je maat het water in gaat? Benieuwd naar wat je dan tijdens jouw duik ervaart?

De technieken, die je leert, geven toegang tot je weten en komen onder andere van Access Consciousness. Met een maat ga je punten op het hoofd (Bars) zachtjes aanraken, waarbij de één de punten aanraakt en de ander ontvangt. Door het aanraken gaat energie stromen en ervaar je vrij snel ontspanning, word je je bewust van wat is en ga je voorbij aan denken. En daarna wissel je.

Deze workshop wordt gegeven door Rogier Tan, coach, sporter en natuur liefhebber.

In zijn jonge jaren waren roeien en zeilen zijn watersporten. Later beklom hij op de racefiets vele cols in de Alpen en de Dolomieten. Liever op dan in het water geeft hij al sinds 2000 schaats instructie op de ijsbaan van Haarlem.

Bouwend op zijn jarenlange ervaring als manager en zijn liefde voor de natuur begeleidt hij bij het zetten van mindset. Wil je weten of zijn mindset technieken ook voor jou werken?

Meer informatie en aanmelden voor deze middag