Rogier Tan Outdoor coach

Over de Access Bars Facilitator

Waarom lukt … niet en hoe kan het dat … niet gebeurd? Vragen die steeds in mijn hoofd rond gingen, totdat Access Consciousness op mijn pad kwam. Uit het oordeel, voorbij gedachten, leven met gemak en vreugde, met wat er is!

Na een introductie in Access Consciousness ervaarde ik de positieve effecten. Access Consciousness omvat een serie van praktische tools en body processen, die gemakkelijk zijn te leren en toe te passen. Zo leerde ik Access Bars sessies ontvangen en geven. En ook om vanuit vraag te leven. In plaats van te oordelen en te concluderen, stel je een vraag, bijvoorbeeld Hoe wordt het nog beter? Ook als het al fantastisch gaat, creëert die vraag meer ruimte.

Elke Access Bars sessie leverde me meer ruimte en vrijheid op. Wat is er nog meer mogelijk? De praktische tools van Access Consciousness bieden toegang tot wat voor mij werkt en mijn wereld is veranderd naar wat is er nodig om wat dan ook te creëren?

Door te zijn ontstaan de mogelijkheden als vanzelf. Ik hoef alleen uit de mogelijkheden te kiezen en jij, wat doe jij? Kies jij om contact te maken, elkaar te leren kennen en te ervaren wat we aan elkaars leven kunnen bijdragen?