Algemene voorwaarden

Onderstaande voorwaarden heb ik opgesteld omdat ik het belangrijk vind duidelijk te maken over hoe ik werk en hoe wij samenwerken. Samenwerken betekent voor mij openheid in wat we doen en wederzijds respect voor wie we zijn. We worden partners en werken samen op basis van een 50-50% regeling.

Overeenkomst voor samenwerking

  • Jij zegt JA tegen het project of de opdracht die rogiertan.com voor jou of jouw bedrijf gaat doen;
  • Ik maak een overeenkomst van onze afspraken;
  • Jij betaalt de 50% vooruit, waardoor onze afspraak wordt bevestigd. Gaan we voor een langere tijd samenwerken, ontvang je aan het einde van elke maand een factuur;
  • Ik lever jou het product of de dienst die we hebben afgesproken;
  • Na ontvangst van de factuur betaal je binnen 14 dagen.

Wijzigen of annuleren opdracht
Onze samenwerkingsovereenkomst kun je tot 14 dagen na opdrachtbevestiging kosteloos annuleren. Als het project binnen die 14 dagen gepland staat of is gestart, ga ik er vanuit dat je begrijpt dat annuleren niet meer mogelijk is. Ik heb tijd in mijn agenda gereserveerd en voorbereidingen getroffen.
Zodra je hebt aanbetaald, ga ik volgens de afspraken aan de slag. Als je om welke reden dan ook helemaal onze afspraken wilt annuleren, behoud ik het recht op de aanbetaling die gedaan is, ter dekking van kosten (bespreken, schrijven overeenkomst, voorbereiden project), die ik voor jou of jouw bedrijf heb gemaakt.

Prijsbeleid
Prijzen voor particulieren zijn inclusief BTW en prijzen voor bedrijven zijn exclusief 21% BTW.
Reiskosten binnen een straal van 20 km rond Aerdenhout zijn inclusief. Daarbuiten wordt € 0,35 per km gerekend. Kosten die speciaal voor jouw project worden gemaakt worden overlegd en doorberekend.

Klachtenbehandeling
Ik hoop natuurlijk dat je heel tevreden bent over het resultaat van onze samenwerking. Als je een klacht hebt over mijn diensten of werkwijze, hoor ik dat graag direct, zodat ik maatregelen kan nemen om het beter te doen. Heb je binnen 10 werkdagen na afloop van ons project jouw klacht niet aan mij gemeld, dan ga ik ervan uit dat je tevreden bent.