Access Bars™

Access Bars™ sessie

Herinner jij nog de laatste keer dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het al langer geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jouw lichaam om alles met gemak los te laten.

Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk ontspannend proces, waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt en waarin jij bereid bent te veranderen.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen?

Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

In het ergste geval zul je je na de sessie diep ontspannen voelen.
In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Duur: 1 uur of 1,5 uur

Wat is er allemaal nog meer mogelijk, dat je niet hebt ontdekt?

Access Bars™ maakt onderdeel uit van Access Consciousness™