10 jaar Vrijheid

vrijheid

Vanmorgen begeleidde ik een sessie waarbij de intentie was: “dankbaarheid en grootsheid”. 

De sessie maakte heel wat oude patronen los en zorgde voor een enorme ruimte die door de persoon kon worden opgevuld. Opgelucht ging de persoon na afloop nog een wandeling in het bos maken. 

Alles is mogelijk

Deze coaching sessie deed me herinneren en ervaren wat een mogelijkheden zich hebben ontvouwd. Al weer 10 jaar geleden koos ik om mijn vrijheid te leven. Een leven van ondernemen en kiezen uit wat zich aandient. Zo zijn mijn coaching praktijk en Appel van Opa ontstaan. Coaching heeft mijn leven verrijkt. Tijdens de coaching ben ik door diepe dalen gegaan om mezelf van het ‘oude’ vrij te maken mijn talenten te (her)ontdekken. Die talenten zet ik in bij het begeleiden van mijn coaching sessies. 

Ook op weg naar een betekenisvol leven?

Speciale dank aan Eva Cochius en haar basiscursus ‘op weg naar een betekenisvol leven’. Beleef hoe de 7 thema’s van deze 7 zaterdagen ook jouw leven kunnen oplichten:

De zeven zaterdagen

• In de natuur mét de natuur.
• We maken sjamanistische journeys.
• Je gaat jouw krachtdier ontmoeten en ervaart hoe deze behulpzaam is in je dagelijkse leven.
• We werken met je voorouders.
• Je leert werken met je eigen dromen.
• Je leert krachtvoorwerpen en rituelen in te zetten in het dagelijks leven.

Wil je proeven van wat ik heb ervaren? Kom dan op 28 november naar Schoorl. Hoe laat en waar vertel ik je graag…